Opinie naszych klientów​

Opinie w Google

5.0

Google opinie

Jagoda Kwiecień
Jagoda Kwiecień
2024-04-27
Serdecznie polecam! Bardzo sprawna realizacja i ogrom przekazanej wiedzy
Piotr Zakrzewski
Piotr Zakrzewski
2024-03-26
Bardzo profesjonalnie.
Błażej Woźniak
Błażej Woźniak
2024-03-25
Wszystko poszło sprawnie i szybko, każde moje wątpliwości i pytania zostały w prosty sposób wyjaśnione przez Pana Daniela. Polecam wszystkim
SellFix
SellFix
2023-12-29
Jak najbardziej opinia na 5 gwiazdek, od pierwszego kontaktu telefoniczne wielkie zaangażowanie w pomoc i przejście całego procesu rejestracji do BDO, terminu które wydawały się niezrozumiałe zostały dokładnie wyjaśnione. POLECAM !!!
Hubert Kmiecik
Hubert Kmiecik
2023-12-14
Profesjonalne doradztwo i pomoc we wszelkim zakresie związanym z BDO. Polecam!
Artur Przywara
Artur Przywara
2023-12-08
Bardzo cenię sobie, że firma nawet po wykonanej usłudze dalej pozostaje w kontakcie i jest skłonna doradzić
Viktoriia Molinska
Viktoriia Molinska
2023-10-05
Wszystko super
Krzysztof Kowalski
Krzysztof Kowalski
2023-09-22
Bardzo polecam bardzo profesjonalne podejście wytłumaczył pan od A do Z co i dla czego i bez problemowo wszystko zrobione
Ireneusz Budrewicz
Ireneusz Budrewicz
2023-08-25
Polecam firmę EcoClean Daniel Zielonka. Wszystko załatwione szybko, sensownie i konkretnie. Sprawy formalne załatwione błyskawicznie
Marcin Michalski
Marcin Michalski
2023-08-19
Bardzo polecam firme szybko i na temat
Scroll to Top